COSTA BLANCA  2021

Dinsdag, 3 december 2019
Toch weer naar Spanje
Vorige week hebben we besloten om de vakantie naar Tucson in 2021 te annuleren. Het bleek dat de kosten hoger zouden zijn dan we ervoor over hebben. Niet zozeer het huis, maar wel de auto en de reis. Op zich maakt ons dat niet uit, dan gaan we weer lekker naar Spanje. Amerika en Spanje zijn compleet anders, het wandelen is lekkerder in Amerika, maar de rest is fijner in Spanje: boodschappen zijn erg goedkoop (ook de benzine), overal zijn terrasjes voor een lekker en goedkoop teske koffie, de reis met eigen auto is veel relaxter. Dus we zitten er niet mee.

Jacky is weer volop aan het zoeken gegaan, tuurlijk! ik kreeg een lijst met mooie huizen die aan onze voorwaarden voldoen en binnen het gestelde budget vielen. Daar moeten we uiteindelijk een keuze uit maken. Dan zijn het de details die de beslissing bepalen.
En toen, ze zei dat ze nóg een mooi huis had gevonden, voor een wel héééle mooie prijs (bijna 50% korting op de normale prijs). dus hebben René en ik ook gekeken, ja, inderdaad erg mooi, de ligging is heel goed, de prijs extreem goed. Jacky heeft nog wat heen en weer gemaild met de Nederlandse eigenaresse, wat meer info gekregen en dus, ja, wat doen we? Boeken! Huis Grand-la-Nova in Altea la Vella.

We hebben de data van 18-9 tot 16-10 vastgelegd. Morgen de aanbetaling doen en dan is dat geregeld.