Costa Blanca 2020

Woensdag, 8 januari 2020
Hotels in Zaragoza en Pau
Nog net voor de jaarwisseling hebben we de hotels geboekt voor op de heen- en tereugreis. Op de heenweg blijven we weer in Rey Fernando bij het vliegveld zaragoza, een appartement met goed ontbijt. Daar hebben in 2018 ook geslapen en dat was heel goed bevallen. En, ook de prijs is super!
Voor de terugreis hebben we deze keer een Ibis met extra grote kamers in Pau geboekt.

Jacky heeft alweer heel veel uitgezocht en we hebben er, zoals elke keer, veel zin in. Het reizen met eigen auto is veel relaxter dan vliegen, en ja Spanje, het blijft ons enorm trekken.

Zaterdag, 2 november 2019
Nog een weekje erbij
Net terug uit Colorado en we vonden 3 weken voor onze "grote vakantie" toch net wat te kort, zeker omdat we de heen- en terugreis gewoon zo snel mogelijk doen. Dus we hebben gevraagd of we het huis een weekje langer kunnen huren. We wachten nu op de papieren.

Woensdag, 26 december  2018
Spain, here we come again
Moeilijk hoor, het bepalen van een vakantiebestemming. LOL. Tucson staat nog hoog op ons lijstje, maar Spanje blijft ook trekken.
Omdat we in 2019 weer met een camper gaan, en de vakantie dus weer wat duurder zal zijn, lijkt het ons wel zo verstandig om het jaar erna de kosten wat lager te houden, en dan blijft Spanje favoriet. De Costa Blanca bevalt ons prima, we hebben nog steeds niet alles gezien en gedaan wat op ons lijstje staat, dus werd het weer zoeken naar een accommodatie.

Verschillende mooie huizen/appartementen zagen we op internet, die voldoen aan onze wensen. Prijzen ook nog eens prima, nou, dan wordt het kiezen nog moeilijk, dachten we. Totdat je contact op gaat nemen en "ze" opeens veel duurdere prijzen gaan vragen, allerlei extra's die erbij komen (zoals linnen, wifi en zelfs elektra), nou dan valt er aardig wat weg.

Totdat Jacky een bericht van een verhuurder kreeg dat jawel die prijzen waren juist, en nee er kwam niks meer bij. Waaatttt????
Dus maar meteen gezegd dat we graag 3 weken willen huren in september/oktober 2020. En vandaag hebben we het contract ingevuld en de aanbetaling gedaan.

De eigenaresse is Brits, de contactpersoon waar wij contact mee hebben via de mail woont om de hoek.
Het is een twee onder een kap woning in een afgesloten urbanisatie met maar twee straatjes. Mooi uitzicht over een dal en over zee. Enorme terrassen en veel ruimte, en zelfs een jacuzzi op het terras. We zullen het zien. Voor de kosten hoeven we het in elk geval niet te laten. Het is gelegen in Teulada/Moraira, prima ten opzichte van de snelweg, supermarkt en kust.