The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Woensdag, 27 september 2017
Bryce NP en Kodachrome Basin SP
Om half 7 ben ik weer opgestaan, het was 12 graden binnen dus ik heb de fluitketel en de kachel aangezet. Het was bewolkt en even daarna begon het een beetje te druppelen. Balen maar je kunt er niks aan doen.
Op weg naar Bryce zagen we in het oosten dat de lucht pikzwart was, oef, en het kwam onze kant uit. We waren om half 10 bij de parking van het Visitor Center waar we de shuttle hebben gepakt naar Bryce Point, waar we even hebben gekeken. Het waaide ontzettend en het was vooral heel erg koud, dus we hebben de volgende shuttle weer gepakt naar Inspiration Point waar we ook even hebben gekeken. Het was de bedoeling om hier langs de rim te lopen naar Sunset Point maar door de snijdende wind hebben we de shuttle weer gepakt. Hier stond Thors Hammer, kleiner dan we gedacht hadden. We zijn naar de Lodge gelopen, even in het winkeltje gekeken en de e-mail gecheckt. Toen met de shuttle terug naar het Visitor Center.

    

    

    

Emma wilde graag ergens eten en we besloten om buiten het park, richting Red Canyon, bij een family diner te gaan eten. René had een burger, Emma een bbq beef sandwich, Jacky en ik deelden samen uiensoep, frietjes en chili. Lekker. René en Emma kregen het natuurlijk weer niet op, Jacky en ik deze keer wel. En de prijzen waren hier gelukkig ook normaal.
We waren nu wel klaar met Bryce en zijn naar de camping terug gegaan. We hebben binnen zitten lezen en als het mee zit gaan we nog 1 of 2 trails hier doen, dat ligt aan het weer. Anders misschien morgenvroeg.

Jacky en ik hebben lekker vroeg gedoucht, wel zo fijn voordat de "meute" komt. Daarna scheen de zon en zijn we alsnog gaan wandelen. Vanaf de camping liepen we zo naar Angel's Palace trail, heel mooi hoog op de rotsen. Daarna nog even de Nature Trail er achteraan. Dat hebben we nog maar mooi even gedaan.

    

    

    

    

    

Thuis hebben Emma en René ook nog gedoucht en toen begon het te regenen. We eten vandaag simpel, 2 potjes soep en het restant van de steak van gisteren.

Wildlife: een paar konijnen, een paar Jack rabbits, chipmunks en een groep Mule deer.
Het weer: Bewolkt, veel wind, 13 graden, later opklaringen, 19 graden.
Gereden: 55 mijl
Camping: Kodachrome Basin SP, Basin campground, plek 9, $ 28,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 28-9-17