The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Donderdag, 26 oktober 2017
Calico Ghost Town en terug in Californië
Vannacht hebben we goed geslapen, moe gelopen en een pilletje doen wonderen. Om zeven uur maakte Jacky ons wakker en hebben we de bagage verzameld en alles klaargezet. Ik heb de laatste bacon gebakken en dat was het ontbijt, samen met koffie. Jacky heeft ook nog broodjes gesmeerd voor onderweg. De meeste dingen zijn nu ook op.
We hebben de bell man besteld die alle bagage in de auto heeft gezet. We hadden ook twee dagen Valet Service, handig en erg prettig. We hebben nog even een beker koffie bij het Hospitality Center gehaald en zijn om half negen de Strip opgereden.

De eerste stop was het Las Vegas Welcome Sign. We waren op tijd want er was bijna niemand en vlak na ons kwam een bus en een lading auto's. Bij het Sign waren heel veel dingen neergelegd als steunbetuiging voor de slachtoffers van de schietpartij die hier bij het Mandalay heeft plaatsgevonden op afgelopen 1 oktober.
Ik ben toen nog even gaan tanken en we zijn richting Californië gereden. 

    

    

In Calico Ghost Town zijn we gestopt en hebben we even rondgelopen, déjà vue voor Jacky en mij, hier zijn we in 1979 ook geweest. Het is erg toeristisch maar wel leuk om te zien. We hebben wat ouderwets snoepgoed gekocht en nog een armbandje. Daarna wat gedronken/ijsje gegeten en toen weer verder gegaan.

    

    

    

    

Via Mojave naar ons hotel in Lancaster waar we om 14:15 uur aankwamen. Nog even in de hot tub gezeten en toen op de kamer gedoucht, ingepakt voor morgen en gedoucht/gebadderd.
Beneden gegeten op kosten van het hotel: heerlijke chili met rijst en bonen en salade. Alleen Emma wilde niet. Koffie meegenomen voor op de kamer en een koekje.
René en ik hebben Suicide Squad op tv gekeken.

Het weer: Zonnig, 30 graden.
Hotel: Oxford Inn & Suites, Lancaster

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 27-10-17