The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Dinsdag, 24 oktober 2017
Bye bye camper, Hoover Dam en The Strip
We hebben een vreselijk luidruchtige nacht achter de rug, veel gesnurk, heel veel laag overvliegende helikopters en het verkeersgeluid. We waren blij toen we konden opstaan. We hebben wat cereal gegeten en koffie gedronken. De laatste dingen ingepakt, de Dodge heeft gelukkig meer dan genoeg ruimte. Propane tanken lukte ook daar niet en toen dacht ik, dan maar bij Road Bear.
We hebben eerst de benzinetank gevuld om de hoek en toen was het nog een klein stukje naar Road Bear. Emma en René hebben alles wat we achter lieten in het kantoor gezet en Jacky en ik hebben het administratieve afgehandeld. We hebben het probleem van de ijskast weer aangekaart en dat we wat dingen zelf hebben moeten kopen. Ook het feit dat de levering en uitleg in San Leandro zo chaotisch en onduidelijk was en dat we daar niet blij mee waren. Ze waren erg coulant en ter compensatie kregen we de preparation fee van $ 200 en de aangeschafte kleine dingen voor $ 27 terug, en natuurlijk de borg van $ 1000. Ook hoefden we de propane niet te betalen. Dus dat is mooi meegenomen.

We reden er om half 10 weer weg, op weg naar de Hoover Dam. Parkeren is easy peasy met een gewone auto! We liepen richting Visitor Center en zagen tot onze grote verbazing dat entree in alleen het Visitor Center $ 10 per persoon kostte, en dan heb je nog geen tour of niks. Afzetterij! We zijn daarom gewoon over de dam gelopen en waren ondertussen blij dat we de Glen Canyon Dam Tour hadden gedaan in Page. Emma zei al "als je één dam hebt gezien, dan heb je ze allemaal gezien".

    

    

    

    

We zijn vervolgens naar Lake Mead Lakeview Overlook gereden, mooi. Ik heb daar ook een Califormia King snake gezien. Toen ik terug liep met mijn fototoestel was ie helaas al weg.
De volgende stop was het Lake Mead Rec. Area Visitor Center, hier zagen we een kudde Bighorn Sheep lopen, 5 weken geleden hebben we ze ook al bij Lake Mead gezien.

    

We zijn ook gestopt bij Sunset View Overlook. Hier heeft Emma even een rondje over de parking gereden in de Dodge, het concept van maar twee pedalen hebben vond ze ingewikkeld, lol.

    

    

    

Het was ondertussen 13:00 uur en we zijn naar ons appartement in The Jockey Club gegaan, ik heb dus een stukje over de Strip gereden, ook langs het beroemde "Welcome to Fabulous Las Vegas" bord. We hebben de auto door de Valet laten parkeren en de Bell Boy heeft al onze bagage naar het appartement gebracht, dat was die paar Dollars meer dan waard!
Jacky en Emma zijn bezig geweest met het herinpakken van de koffers, René heeft ook wat dingen georganiseerd en ik ben de laptop gaan doen.

    

    

Daarna zijn we de Strip op gegaan, naar het zuiden. Al met al hebben we drie uur gelopen, moe! We hebben gedaan: het Aria (niks aan), New York New York (mooi!! Hier hebben we ook calamares en fried clams gegeten), MGM Grand, Excalibur, Luxor en het Mandalay. Daar hebben we de gratis tram genomen naar Excalibur en verder weer terug gelopen. We zijn nu ook in het Cosmopolitan geweest, daar vonden we de ingang naar The Jockey Club niet dus moesten we even vragen.

    

    

    

    

    

    

    

    

Thuis gedoucht, verslag en foto's gedaan, gegeten (boeuf en bacon), en vanavond hebben we beneden een film gehaald en thuis gekeken (met gratis popcorn): Power Rangers.
Ons appartement is heel erg prettig, qua ligging maar zeker ook qua faciliteiten. Er is heel veel zitruimte in de kamer, we hebben een ruime eettafel, 2 slaapkamers, 2 badkamers en de keuken heeft werkelijk alles wat je je maar kunt bedenken, een ideale plek om aan de Strip te "wonen" dus bij een verblijf in Vegas.

    

    

    

Wildlife: een California King snake en een groep Bighorn Sheep.
Het weer: Zonnig, 32 graden.
Gereden: 1 mijl in de camper
Camping: The Jockey Club, Las Vegas, Derby Tower kamer 660

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 25-10-17