The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Maandag, 23 oktober 2017
Nelson en Las Vegas
We hebben een lekker rustige nacht gehad en dus goed geslapen. De temperatuur was ook prima. Zoals elke dag zijn we weer mooi op tijd opgestaan en hebben we rustig ontbeten. Ik had geen zin meer om propane te tanken op de KOA dus zijn we vertrokken. Heel even een stukje over Interstate 40 richting westen en toen weg 95 richting noorden.
In Searchlight (what's in a name) hebben we bij McDonalds koffie gehaald en 2 bakjes Krispy Kreme schnebbelkes. Toen weer verder gereden tot de afslag naar Nelson Ghost Town en Nelson's Landing. Bij die afslag ligt ook een grote solar energie centrale, apart om te zien.

    

We zijn eerst doorgereden tot Nelson's Landing, dit ligt aan de Colorado River, hier is de rivier prachtig! In 1974 is hier een flash flood van 22 foot doorheen gekomen. Dit heeft alles en iedereen verrast, 41 mensen hebben het overleefd maar 9 zijn verdronken. De flash flood had ook wagens, boten, een boat slip, restaurant en winkel meegesleurd naar Lake Mohave. Bizar om te zien. Ze hebben de marina dan ook niet meer opgebouwd.

    

    

De ghost town Nelson zag er best aardig uit, hele mooie oude auto's en een paar gebouwen naast een oude mijn. We zijn even de "store" in gegaan, bizarre dingen stonden daar.
Nelson was vroeger een mijnstadje.

    

    

    

    

Toen weer door, naar Vegas, we hebben de camper bij de Premium Outlets South geparkeerd en hebben Emma en René daar achtergelaten. Jacky en ik zijn ondertussen naar Alamo gelopen waar we een licht grijze Dodge Grand Caravan (licence plate Arizona) hebben meegenomen. Sodeju wat moest ik weer wennen aan het rijden in een "gewone" auto. We zijn naar de camper gereden en hebben ernaast geparkeerd. We hadden in de food court afgesproken en we zagen Emma en René al meteen zitten. We hebben meteen maar wat gegeten, Italiaans van Sbarro voor iedereen deze keer.

Jacky en Emma reden voorop en René en ik in de camper er achter, op weg naar de KOA Sam's Town. De plekken hier zijn zoooooo smal, de stoeltjes pasten amper naast de wagen. Er stonden nergens picknicktafels (geen plaats) laat staan fire pits of grills. Onze slide out was maar zo'n 30 cm van die van de buren af......

    

We hebben eerst het meeste ingepakt en toen dat eenmaal gedaan was, pfffff, besloten we om even naar Sam's Club te lopen. Het stelt allemaal niet zo veel voor dus zijn we ook nog even aan de overkant naar de Walmart gelopen voor wat melk.

Het gebouw naast de camping was helemaal verlicht en dat patroon veranderde steeds dus we hebben met de stoeltjes op de weg ernaar zitten kijken, mooie show! LOL.
Om 19:50 besloten we nog eens naar Sam's te lopen voor de laser en music show, dat was wel leuk. Toen hebben we ook nog een kleinigheidje van de McDonalds zitten eten, met een heerlijke frappé. En weer terug naar de camper. Zoals elke avond vroeg naar bed.

        

    

Wildlife: een chipmunk.
Het weer: Zonnig, 32 graden.
Gereden: 157 mijl
Camping: KOA @ Sam's Town, Las Vegas, plek 330, $ 53,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 24-10-17