The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Zondag, 22 oktober 2017
London Bridge in Arizona
We zijn het er over eens dat deze camping, hoewel de ligging en de plekken mooi zijn, vreselijk is, en dan vooral door de mensen die hier verblijven. Overal ligt troep, het sanitair is vies en mensen zijn luidruchtig en lijken geen rekening met elkaar te houden. Het park waaronder de camping valt doet, zo lijkt het, ook niet aan poetsen of opruimen. Dit was wat dat betreft en ook qua sfeer de slechtste camping waar we op hebben gestaan. Vannacht was er geschreeuw, muziek, gegil, maar toen het eenmaal stil was hebben we prima geslapen..... en om half zeven weer opgestaan.
Er stonden wilde ezels aan de andere kant van de arm van het meer waar wij aan stonden, leuk.

We hebben weer geroosterd brood gegeten voor het ontbijt, we hebben nu alleen nog broodjes over. We wilden snel weg van hier en zaten om 7:40 uur al in de auto. Het viel meteen op dat de zandstof veel minder was dan gisteren, we zagen de bergen weer.

De omgeving is hier mooi! De route ging eerst naar Wickenburg, een leuke en hele verzorgde, nette plaats. Ik vond de benzine hier wat prijzig en wilde later tanken. We zijn even bij de Safeway geweest voor het checken van de e-mails, handig dat de beste wifi in de Safeway en Walmart is.

Vervolgens reden we door Aguila, Wenden, Salome en Vicksburg, en nergens was een tankstation, of eentje die open was. Tja, dan toch maar doorrijden naar Parker. Hier waren meer dan genoeg tankstations en waar ik heb getankt was het ook nog eens goedkoop. We hebben er ook bij McDonalds wat geschnebbeld voordat we doorreden naar Lake Havasu City. Bij een view point zijn we gestopt om even rond te lopen, het meer is mooi zolang er geen bebouwing langs staat. Als je de kermis langs de Colorado River ziet, vreselijk. Geef Amerikanen water en ze verpesten het totaal door het te veranderen in een lelijke kermis.

    

    

    

    

Bij London Bridge, in Lake Havasu City zijn we even gestopt om naar deze Engelse brug te kijken. Tja, wat kun je daar nou van zeggen. Helaas is de plaats zelf heel ongezellig en lelijk. We zijn alleen nog bij de 99 Cents Store gestopt en toen naar de KOA in Needles.

    

    

We hebben een prima plek, kregen de KOA korting nog maar kregen ook een full hook-up die we niet geboekt hadden. De sfeer op deze camping is totaal anders. We hebben allemaal gedoucht, en lekker een waterijs gegeten.

    

We hebben voor het laatst de barbecue aangemaakt, gepofte erpeltjes en grote koteletten. Er ligt alleen nog bacon in de diepvries, lol.
We hebben even een rondje over de camping gedaan, verslag getypt, Sam's Town voor morgen geboekt en buiten gezeten.

Wildlife: wilde ezels en kolibries.
Het weer: Zonnig, 32 graden.
Gereden: 226 mijl
Camping: KOA, Needles, plek 89, $ 35,59

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 23-10-17