The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Zaterdag, 21 oktober 2017
American Made in Phoenix
Nu Catalina SP campground zoveel meer bezet is, is het een stuk minder prettig. De weekend kampeerders zijn geen kampeerders, meestal komen ze om te feesten en kabaal te maken. Voor de natuur hebben ze geen oog of respect. Zo jammer.
We zijn weer om zes uur opgestaan, hebben geroosterde boterhammen gegeten met koffie erbij. We hebben de spullen die we bij Road Bear achterlaten al in twee zakjes gedaan. Maar daar zal nog bijkomen. We zijn nu ook dingen aan het opmaken, kopen alleen nog bij wat we echt nodig hebben.

We zijn vlak voor acht uur weggereden, eerst getankt bij de Safeway. Ik kreeg 30 cent korting per gallon en dat leverde ruim $ 7,50 op. Mooi meegenomen!! Jacky is ondertussen met Emma de winkel ingegaan voor melk en water en René heeft alle ramen weer gewassen. Rond half negen reden we er eindelijk weg. Via Rancho Vistosa Blvd terug naar Oracle Highway. Ik wilde niet over de I-10 rijden maar de weg binnendoor via (Historic) Florence, en toen langs Coolidge (Casa Grande Ruins NM) naar Phoenix. We hadden gisteren even op internet gekeken naar een cinema waar we naartoe zouden kunnen gaan. Deze lag in het Ahwatukee Foothills shopping Center langs de Interstate. We waren mooi op tijd voor de film die we hadden uitgekozen "American Made" met Tom Cruise. In deze cinema hadden ze ligbedden, lol. De film was de moeite waard terwijl we geen van allen wisten waar hij over ging. We hadden actie verwacht, maar het bleek heel anders.

Om half twee kwamen we weer buiten en moesten we heel Phoenix door/om, blegh. Wat een vervelende stad, zooooo druk. We zijn via Baseline en vervolgens overal zo'n beetje langs de buitenkant gereden om uiteindelijk op de 303 uit te komen. We hebben nog ergens bij een (choatische) Fry's gebakken kip gekocht en die deels opgegeten op de parkeerplaats. Toen was het nog een half uurtje tot Lake Pleasant Recreation Area.
We staan op de Bajada Loop. Het meer is enorm gezakt, en het is weekend dus ook hier de feestvierders etc....., gelukkig ook dit maar weer voor een nacht. Ik zou een volgende keer (camperen gaan we waarschijnlijk niet meer doen) in het weekend op een RV Park blijven staan, dan heb je dat soort "kampeerders" niet.

    

    

    

Onderweg konden we de bergen nergens zien, er hangt een dikke laag stof overal, bizar. Valley Fever alert!!

We hebben vis en garnalen op de grill gedaan, rösti erbij en ceasar salad.

Wildlife: een paar spechten en wilde ezels.
Het weer: Zonnig, 32 graden.
Gereden: 182 mijl
Camping: Desert Tortoise Campground, Lake Pleasant, plek 134 Bajada Loop, $ 30,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 22-10-17