The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Vrijdag, 20 oktober 2017
Quail Creek, Tubac, Saguaro National Park en een bezoekje aan Carella
We hebben zowaar een snurkvrije nacht gehad, René is stil geweest, hoera. Wel hebben we diverse treinen, al toeterend langs horen komen, maar dat was minder erg.
We hebben lekker buiten zitten ontbijten met cereal en koffie/thee. Het was aangenaam qua temperatuur en geen wolkje aan de lucht.
We hadden een afspraak met Julie bij Quail Creek om een huis te kijken. We waren 10 minuten te vroeg maar dat was niet erg, we hebben even rond het huis gekeken. Toen Julie kwam zijn we naar binnen gegaan, een heel prima huis voor wat wij willen, praktisch en prima ingericht en een lekkere tuin. Ze had nog een ander huis om ons te laten zien, uitzicht op de golfbaan, erg mooi, maar van binnen en in de tuin totaal niet praktisch, geen eettafel binnen en geen buiten.

Nadat we afscheid van Julie hebben genomen besloten we om door te rijden naar Tubac. Afgelopen maart zijn we alleen naar het Historic State Park geweest en nu wilden we even in het plaatsje rondlopen. Daar hebben we wat winkeltjes bekeken en een koude koffie op een terrasje gedronken. Toch weer een nieuw kruisje (Mexicaans) gekocht voor de verzameling.

    

    

    

Op de I-19 terug naar Tucson kwamen we weer door de Border Patrol en werden we even gecheckt. In Tucson zijn we via de Ajo Way naar het Visitor Center van Saguaro NP West gereden. Het voelt als thuiskomen en wat is het hier toch mooi. Helaas te warm om te wandelen en we hadden bovendien afgesproken met Carella.

    

    

We waren om twee uur bij haar en het was erg fijn haar weer te zien en even bij te kletsen. We zijn er een kleine twee uur geweest en we hopen haar zeker nóg een keer te zien, ooit.
Bij het Cortaro Winkelcentrum zijn we wat gaan eten bij de Panda Express en hebben we wat donuts gekocht bij Dunkin Donuts. En toen weer naar de camping op Catalina State Park. Een andere loop, een andere plek maar wel met wifi op de plek nu.

    

Jacky heeft de worstjes wel gebakken maar of we die vandaag eten, we zien wel. Nog even naar de route voor morgen gekeken, het wordt alweer een afscheid van Tucson.

Wildlife: een paar kolibries, drie haviken en een specht.
Het weer: Zonnig, 32 graden.
Gereden: 134 mijl
Camping: Catalina State Park, Oro Valley, plek 34 Loop B, $ 30,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 21-10-17