The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Donderdag, 19 oktober 2017
Vier snotneuzen, Mount Lemmon, een beetje zwemmen en lummelen
We zijn vroeg in de ochtend wakker geworden van een troep coyote's die vlakbij flink kabaal maakten, leuk!
En omdat we alle vier verkouden zijn hebben we nóg langer geslapen dan normaal, om half 8 werden we pas wakker, René was toen buiten al bezig. We hadden tijd zat dus ik heb eerst koffie en thee gemaakt en ben toen even twee plekken verderop gaan zitten voor de wifi.
Terug bij de camper heb ik bacon en eieren gebakken en hebben we buiten zitten ontbijten. En uiteraard zijn we toch alweer voor negen uur vertrokken. Helemaal naar het zuiden en naar het oosten, naar Mount Lemmon. We zijn onderweg nog even gestopt voor een koffie bij McDonalds en cereal (om mee te nemen naar huis) bij de Safeway. Elke Safeway heeft zo ongeveer een Starbucks, maar we hebben liever de koffie van McDonalds of Burger King, dan krijg je tenminste koffie i.p.v. siroop.

De weg naar de top van Mount Lemmon is een hele goede en brede weg, geen enkel probleem met de camper. We zijn bij drie punten gestopt. Het was jammer genoeg bewolkt en het zicht was niet goed. En daar komt bij dat vooral Emma zich niet lekker voelt, dus we zijn bij de grote rotspartij (Windy Point Vista) weer omgedraaid.

    

    

    

    

Dan maar vroeg naar de KOA. Omdat het nog té vroeg was zijn we nog bij een Walmart gestopt, vier paar slippers voor Mariecke gekocht en ook een kerstcadeautje voor haar. Emma nog een lading super goedkope topjes. En omdat Emma zin had in pizza en ik net langs een Dominos reed, hebben we een pizza afgehaald, een large voor $ 8, het was een aanbieding. En lekker.

We kwamen toch al voor één uur aan bij de KOA maar dat was geen probleem. We kregen een prima plek maar de plek ernaast had een grotere boom voor schaduw en dus is Jacky gaan vragen of we die plek konden hebben, en dat kon. We hadden een plek gereserveerd die een stukje gras naast het terras heeft. Elke plek hier heeft een terras met tuinmeubelen, da's wel leuk. De camping is groot maar zeer verzorgd (Flagstaff kan hier nog wat van leren). Gelukkig ook vrij leeg.
Jacky is gaan douchen en daarna de was gaan doen, wij zijn gaan zwemmen en in de hot tub. Jacky zat ook bij het zwembad te wachten op de was en Emma was ondertussen klaar bij het zwembad. We hebben daarna nog gedoucht, mooie douches ook!

    

We hebben de rest van de tijd op ons terras gezeten, en zijn in de bar nog een virgin frozen piña colada en strawberry daiquiry gaan halen, yummy!
Voor het eten hadden we weer salade, we kopen steeds van die kant en klare salades waar alles bij zit, dressing, vaak fruit en nootjes, of kaas, ham, ei etc. Lekker en makkelijk. We hebben dunne bieflapjes op de barbecue gedaan en René heeft de firepit aangemaakt. We zijn dingen een beetje aan het opmaken.

Na het eten hebben we zonder Emma nog even een rondje over de camping gedaan, het is werkelijk absurd waar de Amerikanen in "kamperen". Ze nemen gewoon hun huis mee....... Buiten zitten doen ze eigenlijk ook niet, vreemd. Soms zie je ze wel buiten zitten, maar dan blijken ze aan de buitenkant een tv te hebben en zitten ze dus gewoon tv te kijken, bizar.
Het verslag gemaakt, nog wat bananenpannenkoek van Jacky gegeten met koffie erbij, en ook nu draait de airco.

Wildlife: een canyon tree frog en een roadrunner.
Het weer: Zonnig, 34 graden.
Gereden: 78 mijl
Camping: KOA Lazydays, Tucson, plek 1345, $ 75,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 20-10-17