The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Woensdag, 18 oktober 2017
Wandelen in Catalina State Park, een filmpje pikken en wat shoppen
We hebben vannacht zeven keer coyotes gehoord, heerlijk wat een prachtig geluid! Jacky heeft meer dan de halve nacht wakker gelegen en ik had het benauwd. Het was dan ook erg warm.
We zijn weer op tijd opgestaan en ik had koffie gemaakt voor Jacky en ik (die andere twee lagen nog te meuren) en we zijn even in Loop B gaan zitten met de laptop, daar is betere wifi. Toen we terugkwamen waren René en Emma ook op.
We zijn om 8:05 uur aan de Canyon Loop Trail begonnen, we zijn erheen gereden want het was al warm. Er stond deze keer helemaal geen water meer in de "creek", op twee mini poeltjes na, waar het wemelde van de insecten en kikkertjes. Het was wel weer mooi, maar mét water zou het mooier zijn geweest. We hebben er 1½ uur over gelopen.

    

    

    

    

    

    

    

    

We wilden graag naar de film en besloten bij de cinema te gaan kijken hoe laat de films speelden. Het bleek dat de film die we wilden zien "Kingsman, the Golden Circle" een klein kwartier later zou beginnen, en die speelde maar één keer vandaag. Dus we besloten meteen te blijven. Net zoals de eerste Kingsman film, bloederig maar wel leuk!
Hierna zijn we nog even naar de Walmart gegaan waar we Happy Meals bij de McDonalds hebben gegeten voor de lunch.
Emma wilde wat shoppen in de Premium Outlets dus zijn we daarheen gereden, toen zaten we alweer in Marana waar we afgelopen maart vier weken hebben gewoond. Emma is prima geslaagd: korte broekjes, topjes en drie paar Converse. Jacky nog een korte broek en ik nog bh's. En toen terug naar Catalina SP waar we om 16:30 aankwamen. Ik had de wagen net op de plek gezet toen Emma zei dat de badkamer stonk en dus zijn René en ik even de tanks gaan legen bij het dump station. En toen de wagen weer op de plek gezet. Emma en ik hebben nog eens gedoucht en Emma heeft weer quesedilla's gemaakt. We hebben voor de tweede keer deze reis de airco aangezet. Dat wil wel wat zeggen over hoe warm het binnen was. Buiten koelde het lekker af maar in de wagen blijft het hangen.

We zijn allemaal verkouden en dus kunnen we de slaap goed gebruiken. Hopelijk knappen we snel op.

Wildlife: een Cottontail Rabbit, Black Tail Rabbit, Cayon Tree Frogs, horned lizzard, diverse soorten sprinkhanen en torren.
Het weer: Zonnig, 37 graden.
Gereden: 34 mijl
Camping: Catalina State Park Campground, Oro Valley, plek 46 Loop A, $ 30,00

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 19-10-17