The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Zondag, 17 september 2017
Dagje lummelen en June Lake
Zo zeg, wat was het koud!! Het heeft zelfs gevroren. Ik ben weer om half 7 opgestaan om koffie en thee te maken en de wagen te ontdooien, lol.
Gisteren merkten we al dat de ijskast en vriezer het niet deden en inderdaad, helemaal niks. We hadden het spul beter buiten kunnen laten staan.

Ik heb de ontdooide hash browns en bacon als ontbijt gemaakt, lekker! Emma heeft in de camper gedoucht, morgen hebben we weer een full hook-up, dus het kan.
Ondertussen heb ik de Engelse buurman gevraagd wat we fout doen met de ijskast, maar het lag niet aan ons. Hij is komen kijken en het bleek dat de gas ontsteking niet aanging, dus de ijskast deed het inderdaad al 2-3 dagen niet. Niemand die je dat soort dingen vertelt bij Road Bear hoe het allemaal werkt.
Jacky heeft het noodnummer van Road Bear gebeld en kreeg iemand in Nieuw Zeeland aan de lijn..... die vertelde dat we ook aan de stroom moeten staan, mooi dat we daar niet intrappen! Morgenvroeg moet ze weer bellen, want op zondag kunnen ze niks doen????!!!!
Ondertussen zijn we de gasontsteking blijven proberen en hoera, hoera, op een bepaald moment sprong hij eindelijk aan. Dus we hopen en bidden dat het blijft werken. Gisteren was ook al het hendeltje van de black water tank afgebroken en de eerste dag een headboard van het bed. Nou, dat verwacht je niet bij Road Bear.

Nu zitten Emma en ik binnen voor het verslag en foto's, we gaan strakjes om het meer lopen. We hebben alweer een hoop herten bij de camper gezien vanochtend, mooi! Jacky heeft de pastasaus voor vanavond al gemaakt, best eens fijn zo'n lummeldagje.

Om 11:50 zijn we gaan lopen langs het meer naar June Lake. We zijn flink omhoog gekretst de helling op om bij de weg te komen, we wilden niet helemaal over de weg omlopen. Er is niet echt een pad langs het meer dus een deel liepen we langs de weg. Bij Cathy's Candy hebben we een ijsje en chocola gekocht. Er was wifi maar bij mij werkte het meer niet dan wel. Bij Emma gelukkig wel dus die heeft wat dingen voor me kunnen beantwoorden.
Toen zijn we weer terug gelopen en zagen we ook nog 3 herten. Al met al zijn we 3 uur weg geweest. De ijskast/vriezer doen het nog steeds, gelukkig.

    

    

    

         

    

    

    

    

    

We hebben thuis lekker buiten zitten eten met een boterham. Vanmiddag wat gelummeld, gelezen en een dutje gedaan. Vannacht zal het wel weer koud worden dus zullen we wel weer vroeg naar bed gaan. Morgen hoeven we maar een heel klein stukje want we gaan naar Mammoth Lakes.

Wildlife: chipmunks en heel veel herten.
Het weer: zon, 26 graden.
Gereden: 0 mijl
Camping: Oh Ridge June Lake, plek Coyote 83, $ 27,50

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 18-9-17