The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Woensdag, 13 september 2017
Bergen en meren
Ik was om half 5 al wakker. Vannacht werd ik ook wakker van onweer en water. Het was geen regen maar de sproeiers in het gras. De campingstoeltjes stonden buiten en de handdoeken lagen er te drogen, lol.
Om 7 uur zijn we opgestaan en het was mistig. We hebben nog wat dingetjes georganiseerd in de camper en buiten ontbeten met geroosterd brood en gratis koffie uit de club house.
En toen deden de stopcontacten het niet meer..... hč?? We hebben alles nagekeken maar kwamen er niet uit. Toen ik zag dat de buurman buiten liep heb ik hem gevraagd om hulp. Het bleek een knopje in de badkamer te zijn. Tja, dat was ons dus niet uitgelegd, later bleek een andere familie, ook gehuurd bij Road Bear, hetzelfde probleem te hebben.

We zaten pas om half 10 in de auto, op weg naar Shaelor Lake Trail. Het was een prachtige route met een paar schitterende view points, o.a. Shot Rock Vista. De wandeling was mooi! Het was gelukkig niet te warm, maar we liepen dan ook op ruim 2000 meter hoog.

    

    

    

    

    

    

    

Na de wandeling zijn we in South Lake Tahoe wat gaan eten bij McDonalds en Emma heeft een "mug" bij Starbucks gekocht. Toen zijn we naar Emerald Bay gereden voor een prachtig uitzicht over Lake Tahoe. De weg erheen kreeg ik mijn eerste, hele smalle, haarspeldbochten voor de kiezen, oef.

    

    

Via de Nevada kant van Lake Tahoe zijn we naar Carson City gereden waar we bij de Walmart nog wat boodschappen hebben gehaald en ook een USA prepaid mobieltje. In Minden heb ik getankt voor $ 75. We hebben uitgerekend dat ik nu 1 op 9 heb gereden, freeway en bergen.
Omdat het al laat was besloten we op de KOA in Coleville te gaan staan, nog eens oefenen met de hook-ups en lekker makkelijk. We waren pas rond 18:30 op de camping. Een lange dag dus. We hebben een pull through, plek 409. Het is een camping met zeker aan de rand mooie plekken, wij hebben een mooie hoekplaats.

    

Ik heb even de handdoeken van vannacht in de droger gedaan en Jacky heeft voor het eten gezorgd: salade, rösti met knof en rotisserie kip van de walmart. Lekker. En een klein stukje blueberry en pecan pie.
Gelaptopt en Emma heeft de foto's gedaan. Om half 10 pas naar bed.

Wildlife: California chipmunks, specht, een hert en dappertjes.
Het weer: zon, bewolkt, regen en onweer, niet koud.
Gereden: 173 mijl
Camping: KOA Coleville, plek 409, $ 49

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 14-9-17