The Wild West 2017

TERUG NAAR PLANNING

Dinsdag, 12 september 2017
The adventure begins
We hadden de wekker op 6 uur gezet omdat we vroeg wilden vertrekken. Natuurlijk waren we al voor de wekker op. Na een broodje en koffie te hebben gehad zijn we vertrokken naar Road Bear in San Leandro. In het begin was het qua verkeer goed te doen, later werd het al drukker. We waren mooi op tijd bij Road Bear en hebben eerst het papierwerk gedaan. Daarna hebben we een tijdje zitten wachten totdat een aardig meisje ons en een Nederlands stel kwam halen voor de uitleg. We kregen de uitleg bij de RV die dat stel kreeg, precies zo eentje die wij geboekt hadden. Het was allemaal veel eenvoudiger dan we hadden verwacht en ook dan de filmpjes op internet laten zien.

    

Hierna werden we door een jongen meegenomen naar onze RV, die was net ietsje anders en we hebben ook een slide out in de slaapkamer. Het maakt het net wat ruimer.
Nadat we de bagage uit de minivan hadden omgeladen in de camper, vertrokken we naar Alamo. Jacky en René in de auto, Emma en ik in de camper. Ik dus achter het stuur. Het begin van ons Grote Avontuur.
Na 1 kleine vergissing, kwamen we vrij snel bij Alamo waar Jacky de minivan heeft ingeleverd. Ik stond aan de andere kant van de weg op een grote parking op hen te wachten. Via de 580 zijn we richting Jackson gereden. Voor een hapje zijn we in Tracy naar de Taco Bell gegaan en toen nog naar de 99 Cts Store waar we van alles al hebben gekocht. Bij Stockton namen we weg 88, dus van de freeway naar een 2-baans weg. De RV went redelijk snel maar het rijdt toch wel anders dan een minivan. Het is een log ding, trekt log op en remt ook log. Ik hou continue de rijbaan in de gaten en het achter me rijdende verkeer.
En ik heb een kussen onder mijn kont en later nog eentje in mijn rug, ik kom niet bij de pedalen, lol.

    

    

    

In Jackson zijn we eerst naar de (kleine) Walmart gegaan. Jacky had wat dingen besteld en die heeft ze opgehaald. Toen zijn we voor de rest van de boodschappen gaan kijken, maar ze hadden niet zo veel.
Vanaf de Walmart was het nog een stukje naar Rancheria RV Park. We kregen bij het inchecken een heel vriendelijke ontvangst en de Good Sam korting. We kregen een back-in plaats, nummer 54, een mooie plek en hoera, ik zette hem er zo achteruit in. Dit is een prachtige camping! Ontzettend mooi verzorgd en met enorme plekken, veel gras er tussen.
De man bij de receptie regelde meteen dat er iemand kwam om te helpen met de hook-ups, just in case. We hebben het allemaal zelf gedaan, maar nu wisten we dat we het goed deden. Alleen bleek er een stukje te ontbreken in de sewer hose die Road Bear bij de camper had gedaan.

    

    

Jacky en ik zijn aardig bezig geweest met alles in te ruimen zodat de reistassen, handbagagekoffertjes en ook de boodschappen uit de weg waren. Het was erg warm dus daarna zijn Emma, René en ik even in de pool en hot tub geweest. Jacky heeft ondertussen een was gedaan en gedoucht. Wij zijn ook even gaan douchen.
We hebben lekker buiten zitten eten: salade, coleslaw, erpelsalade en sandwiches. Toen nog wat opgeruimd en buiten gezeten. Om 21:00 uur zijn we naar bed gegaan, moe!

Wildlife: een hert
Het weer: zonnig en erg warm
Gereden: 122 mijl
Camping: Jackson Rancheria RV Park, $ 45

TERUG NAAR PLANNING

Klik hier voor de volgende dag 13-9-17