LONDEN  2018

 

Vrijdag 5 januari 2018
London is still the place for us
Ik ben moe, heel erg moe. Mijn energie is weg, uitgeput. Er wordt een beetje te veel aan me getrokken en daar komt bij dat het al 5 weken ontzettend slecht weer is (vier stormen en alleen maar regen gehad) en dus naar buiten gaan zit er ook niet echt in. Ik zei vanmiddag dus tegen Jacky dat ik heel veel zin had om samen weer even naar Londen te gaan. We hadden dat pas over een jaar willen doen, maar ik ben er aan toe. Dus even aan René gevraagd en ja, we hebben geboekt.
We vliegen deze keer met Easyjet, voor het eerst, en vanaf Nantes naar Gatwick, ook voor het eerst. Hele mooie tijden en een mooie prijs. De transfer van Gatwick naar Victoria is ook geboekt, met de bus, dit kost ook geen drol. Jacky heeft de London Pass besteld en ik heb ons onderkomen geboekt. Jacky had al een lijstje met acceptabele accommodaties gemaakt. We gaan echter deze keer niet voor een hotel maar voor een studio appartement. Dit was de enige die veel ruimte heeft en in de kamer zowel een bed als een woonkamerdeel heeft, dus een bank met salontafel en ook een eettafel. De keuken is apart. De ligging is voor ons weer nieuw, vlakbij de Tower. We hebben twee ondergrondse stations vlakbij: Tower Hill en Aldgate. Ook de DLR ligt "om de hoek" want we willen nog eens naar Greenwich.
Jacky gaat nu weer een planning maken, wat bekende dingen maar zeker ook weer wat nieuwe dingen. We hebben in elk geval tijd genoeg.

    

    

Vrijdag 12  januari 2018
Mooie planning
Jacky is de afgelopen week lekker bezig geweest met de planning. We gaan wat dingen doen en zien die we al kennen, maar er staan ook nieuwe dingen op de planning. Zo willen we o.a. ook naar Kew Gardens en naar Windsor. Uiteraard heeft Jacky ook een soort van "Plan B" voor als het strontweer zal zijn. We hebben er heel veel zin in!!