TUCSON  2021

Zondag, 3 maart  2019
Niks uitstellen in het leven, dus Tucson: we'll be back
Ik weet niet wat het is maar ik heb het gevoel dat sinds ik Valley Fever heb gehad, dat we nóg gretiger zijn om te genieten van alles, en voor ons is dat vooral reizen. Daar doen we het allemaal voor. Het geeft zo'n geweldig gevoel om al die mooie plekken, vooral landschappen te zien.
Daarbij is pap 10 dagen geleden héél plotseling overleden en hij was het er helemaal mee eens dat we dit deden omdat we er zó veel van genieten.

We plannen graag (heel) lang van te voren, heerlijk om van alles in het vooruitzicht te hebben. We weten sinds onze trip naar Tucson in 2017, dat we er heel zeker weer terug willen gaan. Maar dan wel na ons seizoen, dus dat wordt dan september/oktober. Dan is het er ook warm, en we missen dan de cactusbloei, maar de prijzen zijn dan ook een stuk gunstiger.

We hadden het er pas over dat Tucson nog steeds op ons lijstje staat. Een trip naar Tucson is goedkoper dan een camperreis, dus makkelijker te doen.
Een verblijf op Quail Creek viel door omstandigheden weg. Waar willen we dan blijven? Green Valley heeft meer 55+ communities dus daar eens naar gekeken. Maar ook het huis van Syd in Ventana Canyon vonden we errug mooi. Dat was mijn eerste keus. En toen zei Jacky gisteren dat ze ook wel graag in Oro Valley zou willen zitten, dat is bij Catalina SP in de buurt, een hele mooie buurt.
Maar ja, eerst even kijken hoe het ligt met verbindingen naar het zuiden. Tangerine Road is de afgelopen jaren flink uitgebreid en dat is een hele goede oost-west verbinding nu. En Jacky had nog een huis in de lijst staan van 2 jaar geleden. Het huis stond op Homeaway, mét prijzen van 2021 (zelfde prijzen als dit jaar), dus hebben we de knoop doorgehakt en gewoon geboekt!
We kregen een bevestiging met een link om de aanbetaling te doen, dus dat is ook geregeld. Annuleren kan tot 2 maanden voor aankomst, dat geeft ook wel een veilig gevoel.

We hebben er nu alweer vreselijk veel zin in. Ons huis is Casa Vistosa.