Tenerife 2019

Woensdag, 23 januari 2019
We zijn er klaar voor
De afgelopen maanden heeft Jacky mooie wandelingen en uitstapjes uitgezocht voor op Tenerife. Er is genoeg te zien en doen voor ons en op het strand liggen zal daar niet bij zijn.
Onze nieuwe kittens Flupke en Fleurtje zijn net op tijd gesteriliseerd en gaan sinds een kleine week naar buiten, ook 's nachts. Dat is wel zo makkelijk. Het was een behoorlijk gedoe met de andere katten (deur open, deur dicht) en dan vooral 's nachts.
De reistassen staan klaar. Vanavond vroeg naar bed want we vertrekken alweer héél vroeg, zo rond 3:45 uur. We zijn in elk geval ook lekker op tijd op Tenerife.
Het zal niet heel warm zijn, maar we hopen gewoon lekker te gaan genieten!

Maandag, 6 augustus 2018
Jaarlijkse vakantie saampjes
Jacky en ik zijn er al een tijd over uit dat we elk jaar samen een keer op vakantie gaan, even lekker niks voor anderen moeten regelen en zo. Dus, wat zullen we gaan doen. Florida? Nee, die vlucht, die kosten, Amerika willen we nog steeds voorlopig niet. Spanje? Altijd mooi, maar dan niet een Costa. We zijn op Tenerife uitgekomen, er schijnen prachtige wandelingen te zijn. Het is natuurlijk een winterbestemming en we gaan ook in de winter.
We vliegen op 24 januari van Nantes via Madrid naar Tenerife Norte, terug op 5 februari, maar omdat we dan zo laat aankomen, slapen we op het vliegveld van Madrid (in een hotel uiteraard) en vliegen we op 6 februari terug naar Nantes.

Een tijd terug had ik al een mooi klein complex gezien aan de noordkant van het eiland, hier hebben we nu een 1 slaapkamer appartement op de begane grond geboekt, nummertje 2, met uitzicht op de oceaan. Het is in het complex San Diego Apartamentos.

    

Jacky heeft een hotel op de terminal in Madrid geboekt en uiteraard de vlucht, met Iberia. En wat is ze blij dat ze weer van alles kan gaan uitzoeken, LOL. Het is er mooi, dat is een ding wat zeker is. Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.
Maar nu eerst over 5 weken naar de Costa Blanca! Het seizoen is super druk en we draaien geweldig.