Costa Blanca 2020

Woensdag, 26 december  2018
Spain, here we come again
Moeilijk hoor, het bepalen van een vakantiebestemming. LOL. Tucson staat nog hoog op ons lijstje, maar Spanje blijft ook trekken.
Omdat we in 2019 weer met een camper gaan, en de vakantie dus weer wat duurder zal zijn, lijkt het ons wel zo verstandig om het jaar erna de kosten wat lager te houden, en dan blijft Spanje favoriet. De Costa Blanca bevalt ons prima, we hebben nog steeds niet alles gezien en gedaan wat op ons lijstje staat, dus werd het weer zoeken naar een accommodatie.

Verschillende mooie huizen/appartementen zagen we op internet, die voldoen aan onze wensen. Prijzen ook nog eens prima, nou, dan wordt het kiezen nog moeilijk, dachten we. Totdat je contact op gaat nemen en "ze" opeens veel duurdere prijzen gaan vragen, allerlei extra's die erbij komen (zoals linnen, wifi en zelfs elektra), nou dan valt er aardig wat weg.

Totdat Jacky een bericht van een verhuurder kreeg dat jawel die prijzen waren juist, en nee er kwam niks meer bij. Waaatttt????
Dus maar meteen gezegd dat we graag 3 weken willen huren in september/oktober 2020. En vandaag hebben we het contract ingevuld en de aanbetaling gedaan.

De eigenaresse is Brits, de contactpersoon waar wij contact mee hebben via de mail woont om de hoek.
Het is een twee onder een kap woning in een afgesloten urbanisatie met maar twee straatjes. Mooi uitzicht over een dal en over zee. Enorme terrassen en veel ruimte, en zelfs een jacuzzi op het terras. We zullen het zien. Voor de kosten hoeven we het in elk geval niet te laten. Het is gelegen in Teulada/Moraira, prima ten opzichte van de snelweg, supermarkt en kust.

    

    

Op weg naar de Costa Blanca willen we weer wat mooie dingen gaan zien en voor nu denken we aan Burgos, Segovia, Avila en Toledo.