Ierland 2018

Maandag, 21 augustus 2017
Cadeautje voor Mariecke
Nadat Emma was geslaagd voor haar BAC, hebben zij en ik samen een klein tripje gemaakt naar Cardiff.
Mariecke heeft nog niks met me gedaan maar dat kwam ook wel omdat Mariecke van die absurde ideeŽn heeft. Nu gaat Emma met ons naar de Verenigde Staten en heb ik bij Mariecke een balletje opgegooid of ze met me naar Ierland zou willen. Ze houdt niet van druk, niet van warm, niet van grote steden, dus Ierland leek me wel ideaal. We kunnen er met de boot en eigen auto makkelijk naartoe, dus ja, we gaan naar Ierland.

Ik heb zojuist de ferry geboekt. Op 21 april rijden met de eigen auto naar Cherbourg om de nachtboot naar Rosslare te nemen. Terug varen we op 4 mei met de nachtboot van Rosslare naar Roscoff. Op haar verjaardag komen we dan thuis, net op tijd voor de taart zal ik maar zeggen. LOL.

Nu nog dingen uitzoeken en na de Amerika-vakantie kijken voor accommodaties. Liefst wil ik 1 nacht in Oost Ierland (Kilkenny) en de laatste 2 nachten in Dublin. De andere dagen wil ik verdelen tussen Kenmare/Killarney en Galway. Aan de westkant van Ierland is veel natuur te zien. Op die 2 plekken zoeken we dan een huisje.