Edinburgh - Londen 2020

Maandag, 22 april 2019
Weer eens wat anders
Jacky en ik wilden eens wat anders voor ons jaarlijkse tripje samen. We dachten aan Schotland, daar ga je niet heen voor het goede weer, zeker niet in de winter, dus als het dan minder is, dan vind je dat niet zo erg.
Ons eerste plan was om een paar dagen Edinburgh te doen, dan een drie-daagse road trip en vervolgens door te vliegen naar Londen voor nog een aantal dagen. Helaas werd het allemaal wat kostbaar, vooral door de prijzen van B&B's/hotels, dan maar niet.

We gaan in januari/februari en hebben een vlucht met Ryan Air geboekt van Nantes naar Edinburgh, blijven vier nachten in de Malt House Apartments een mooi appartement in het centrum van de stad waar we dan drie hele dagen hebben. Er is genoeg te zien! En uiteraard spreken we wat af met Jim en Laree, leuk. Het is heel lang geleden dat we Jim hebben gezien en Laree kennen we helemaal nog niet.
Hierna vliegen we met British Airways naar London Heathrow. In Londen blijven we dan een hele week. We hebben nog niks geboekt maar willen het liefst weer naar Marlyn Lodge Apartments, waar we in 2018 ook zaten, dat was super verzorgd en super gelegen. Maar, we wachten nog even met boeken.

Terug vliegen we van Gatwick naar Nantes, met Easyjet. Veel variatie in vliegmaatschappijen en vliegvelden dus!