Edinburgh - Londen 2020

Maandag, 3 juni 2019
Londen ook geboekt
Ondertussen hebben we Marlyn Lodge ook geboekt. We vinden gewoonweg niks anders wat net zo goed in orde en geweldig gelegen is als Marlyn Lodge, dus we dachten, wat zijn we toch aan het pielen, boeken die handel. Betalen hoeft pas vrij laat, da's ook wel fijn gezien we nogal wat tripjes in de planning hebben. Andere, meer schebbetige appartementjes zijn ook nog eens duurder.
We hebben net als de vorige keer een studio geboekt, de keuken en badkamer is dan apart en buiten een groot bed is er toch een lekkere bank en een eettafel. De vorige keer kregen we een gratis upgrade naar een 1 slaapkamer appartement, we zien wel, we vinden de studio ook perfect.
En ook nu krijgen we weer een 20 voucher voor Starbucks (eecks....) maar daar halen we lekker schnebbelkes voor, geen "koffie" in elk geval.

    

Maandag, 22 april 2019
Weer eens wat anders
Jacky en ik wilden eens wat anders voor ons jaarlijkse tripje samen. We dachten aan Schotland, daar ga je niet heen voor het goede weer, zeker niet in de winter, dus als het dan minder is, dan vind je dat niet zo erg.
Ons eerste plan was om een paar dagen Edinburgh te doen, dan een drie-daagse road trip en vervolgens door te vliegen naar Londen voor nog een aantal dagen. Helaas werd het allemaal wat kostbaar, vooral door de prijzen van B&B's/hotels, dan maar niet.

We gaan in januari/februari en hebben een vlucht met Ryan Air geboekt van Nantes naar Edinburgh, blijven vier nachten in de Malt House Apartments een mooi appartement in het centrum van de stad waar we dan drie hele dagen hebben. Er is genoeg te zien! En uiteraard spreken we wat af met Jim en Laree, leuk. Het is heel lang geleden dat we Jim hebben gezien en Laree kennen we helemaal nog niet.
Hierna vliegen we met British Airways naar London Heathrow. In Londen blijven we dan een hele week. We hebben nog niks geboekt maar willen het liefst weer naar Marlyn Lodge Apartments, waar we in 2018 ook zaten, dat was super verzorgd, super gelegen en super geprijsd. Maar, we wachten nog even met boeken.

Terug vliegen we van Gatwick naar Nantes, met Easyjet. Veel variatie in vliegmaatschappijen en vliegvelden dus!